Rólam

Felélesztem a benned élő szamurájt!

Szabó Erik

Bátormentor

 

Engem fenomenális erővel tölt fel, amikor látom, hogy a fiatalok, diákok, felnőttek, a velem együttműködő ügyfelek mekkora változásokon esnek át. Mekkorát javulnak a színpadi kiállásukban, a másokkal való együttműködésben, a bátor kommunikációban.

 

A szamuráj metaforát az egyik TEDx- előadásomban használtam és nem a vérengző japán katona jut róla eszembe, hanem egy olyan ember, aki bátran cselekszik, kiáll önmagáért és a másikért. Hiszek benne, hogy benned is ott lakozik egy szamuráj, aki a nyilvános beszéd során, kommunikációs helyzetekben bátran mutatja meg magát.


Ebben segítek Neked!

Mi fűződik a nevemhez?

Két TEDx-előadás, amelyek természetesen a bátorságról szólnak.

Mi van még a tarsolyomban?

Mutatom!

A Bátran beszélek tréning, amely középiskolás és egyetemista korosztálynak (és létezik felnőtt verzió is) nyújt segítséget a bátor kommunikációban és nyilvános megszólalásban.

A Bátor Impro Tréning és a Retro Csapatépítő tréning, amely cégeknek, közösségeknek segít csapatuk építésében, fejlesztésében szórakoztató formában.

2019-ben létrehoztam szervezőtársaimmal a Beszélj bátran konferenciát, ahol fiataloknak adunk lehetőséget saját témájuk színpadi előadásához és egymásra figyelő közösség létrehozása a célunk.

2017-ben Bátrak, akik mernek címmel jelent meg az interjúkötetem, amelyben 14, szakmájában kiemelkedő embert faggattam a bátorságuk titkáról.

Elindítottam az Akik mernek interjúsorozatot, amelyben hazai és nemzetközi szakemberek vallanak szemléletükről, élettörténetükről.

2015 óta létezik a Bátor Focitábor, ahol a csapatjáték és a cselek gyakorlása mellett alapvető emberi értékek kerülnek a középpontba.

Küldetésem:

Az én célom az életben az, hogy  felélesszem a fiatalokban (és a felnőttekben is) a bennük élő szamurájt.

 

Ennek érdekében használható tudást és  őszinte, fejlődésre sarkalló visszajelzéseket adok. Bátorságleckéket nyújtok át a sikeres színpadi beszéd érdekében.

Tarts velem!