Jelentkezz előadónak!

Beszélj Bátran Konferencia!

Szeretnél bátran beszélni mások előtt?

Tapasztaltad már, hogy mocorog benned valami? Hogy van olyan téma vagy történet, amiről mesélnél? Vajon mi történne, ha ezt a világ elé tárnád magabiztosan?

Ha szeretnél bátran beszélni, akkor a konferenciánkat neked hoztuk létre. Tervünk egyszerű: megadunk minden segítséget ahhoz, hogy végre magabiztosan, bátran, tettre készen add elő magad.

Eljött a te pillanatod!

Ha elmúltál 14 és még nem vagy 20, akkor te vagy a mi emberünk! Tedd meg az első lépést:

jelentkezz előadónak!

Néhány fontos infó:

Az előadások: Magyar nyelvű, maximum 15 perces előadások kerülnek a színpadra. 4-8 között várható a végleges előadói létszám, a 14-20 éves korosztály jelentkezését várjuk.

A felkészítés: májusban és júniusban kiválogatjuk az előadójelölteket. Ezt követően heti rendszerességgel, előre egyeztetett időpontban és helyszínen találkozunk a leendő előadókkal.

A beszéd: a beküldött pályázatokat annak alapján vizsgáljuk, hogy milyen elképzeléseket tartalmaz, milyen történet, ötlet jelenik meg benne, mennyire lehet érdekes a közönség számára.

A helyszín: Szany, azaz a világ a közepe (Győrtől 50 km-re, Pápa és Csorna között)

A konferencia időpontja: 2019 ősz (október vagy november)

A jelentkezés menete:

A jelentkezési adatlapot és a pályázatod leírását küldd el ide: szabo.erik@batrakakikmernek.hu. A tárgy legyen ’Előadói jelentkezés’.

Jelentkezési adatlap:

A jelentkezés határideje: 2019. június 14. péntek éjfél.

A pályázatok elbírálása folyamatos, legkésőbb 2019. június 20-ig mindenkit értesítünk.

Jelentkezz minél előbb!