7 indok, amiért a Beszélj bátran konferencián a helyed.

2019. november 23-án kilenc bátor fiatal bebizonyítja, mekkora elementáris erő lakozik benne és kortársaiban. Olyan inspirációs löketet adnak a jövőnk kialakításához, hogy abból minden jelenlévő csak profitálhat. 7 nyomós érvem van, hogy miért érdemes azon a bizonyos novemberi napon meghallgatni a bátran beszélőket.

1. Igazi, használható példákat kaphatsz.

Mind a kilenc előadó fiatal kora ellenére olyan értékes élettapasztalattal bír, amely minden korosztály számára ösztönző lehet. Nem ijednek meg a saját árnyékuktól, a színpadon használható, alkalmazható tudás átadására törekednek.

2. Kapcsolatokat építhetsz.

Rendkívül könnyen előfordulhat, hogy a konferencián 14 évestől 120 évesig szinte minden korosztály képviselni fogja magát. A legszuperebb az egészben, hogy bátran lehet kapcsolatokat építeni, elcsípni a szünetekben az előadókat pár szóra, vagy éppen két szendvics között életed meghatározó beszélgetését bonyolíthatod le.

3. Fejődési pályára állíthatod magad.

Mit szólnál hozzá, ha egyetlen mondat vagy szó olyan tömény lelkesedést öntene beléd, hogy ott ülő helyedben kipattanna a fejedből egy világrengető gondolat? Bizony, ismerve az előadók témáját és stílusát, elképzelhető, hogy egyikük ilyen elementáris hatást fog kiváltani belőled.  Beszélj bátran konferencián ugyanis nemcsak az előadók lesznek a főszereplők, hanem a résztvevők is. Együtt alakítjuk a jövőnket!

4. Változatos beszédeket hallgathatsz.

A konferencián karakán előadásokat hallgathatsz önelfogadásról, sportos és emberi küzdelmekről, a szavak erejéről, önkéntességről, belső szépségről, de még a lószelídítésről is. Olyan felhozatal, amely egytől egyig önállóan is megállná a helyét, mint egy honi fesztivál nagyszínpados fellépője.  

5. Kuriózum részese lehetsz

Felkutattuk az internetet, fellapoztuk a történelemkönyveket, visszarepültünk a múltba, de olyan rendezvénnyel még nem találkoztunk, ahol 15-19 éves fiatalok szerepet kaptak volna a színpadon kedvenc témájukkal Nyugat-Magyarországon. Egészen november 23-ig kell várni a történelmi pillanatra.

6. Szakmai nagyságok támogatják a konferenciát.

Színész, olimpiai bajnok, egyetemi tanár, nyilvános beszéd szakértő. Mind-mind olyan nagyság, akik támogatják a konferenciát. Ha ők igent mondanak erre a nemes ügyre, te miért tennél másként?

7. Befolyásolhatod a jövőt.

Nem az időutazásról van itt szó. Sokkal inkább arról, hogy ezen a konferencián közösen gondolkodhatunk a jövőnket is érintő dolgokról úgy, hogy meghallgatjuk a fiatalokat, meghallgatjuk egymást és figyelünk a másikban rejlő értékekre.

Mert a jövőnkért tenni igenis érdemes! Ezek a fiatalok pedig saját példáikon keresztül el is mondják, hogyan.

Tegyünk együtt, gondolkodjunk együtt az idei Beszélj bátran! konferencián! Gyere el Te is!